Back to Top

All Italian Wear AS Login

Personvern

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss, og All Italian Wear AS (SPENA) tar derfor ansvar for å beskytte ditt personvern. Denne personvernpolicyen forklarer hvordan vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi beskytter brukernes personvern. All Italian Wear AS (SPENA) har også et eget personvernombud, som er en ordning initiert av Datatilsynet for å sikre en trygg og god behandling av personopplysninger. Du kan lese mer om ordningen på Datatilsynets nettsider. Om du har noen spørsmål om vår personvernpolicy eller håndteringen av personopplysninger må du gjerne kontakte oss på e-post til salg@spena.no

 

Hva slags informasjon lagres, og hva brukes den til?

Vi lagrer informasjon for flere formål. Dels lagrer vi informasjon for at du skal kunne bruke våre tjenester for å annonsere, komme i kontakt med selgere, søke på stillinger m.m., og dels for å gjenkjenne deg som bruker slik at vi kan gi deg en bedre og mer tilpasset tjeneste. I tillegg lagrer vi informasjon for å beregne og rapportere brukerantall og trafikk, og for å utvikle og forbedre nettstedet gjennom å forstå hvordan det brukes. Vi lagrer også informasjon for å forebygge og avklare straffbare forhold.

 

Opplysningene samles inn på følgende måter:

 

1) Opplysninger du selv gir til oss

Når du registrerer en brukerkonto hos oss og utfører en del aktiviteter som å legge ut annonser, registrere deg i CV-databasen, svare annonsører eller interessenter via e-post m.m vil du oppgi en del data som lagres av oss. Disse opplysningene lagres i vår database for å yte eller sikre leveranse av den tjenesten du har bestilt, for å forbedre tjenestene våre og for å forebygge svindel.

Likeledes vil vi lagre opplysninger når du kontakter oss ved å sende oss en e-post eksempelvis til kundesenteret eller gir tilbakemeldinger gjennom funksjoner i tjenesten, herunder e-postadresse, telefonnummer og innholdet i epostforespørsler slik at vi kan svare på dine spørsmål. Vi lagrer også anonymiserte data om hva brukerne våre lurer på, slik at vi kan forbedre tjenestene våre.

 

2) Opplysninger som samles inn gjennom bruk av tjenestene

Når du bruker våre tjenester registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Dette gjør det mulig å forbedre tjenestene våre, å forebygge svindel og å tilpasse innholdet til ditt spesielle bruks- og interessemønster. Som eksempel kan vi samle informasjon om hvilke markeder og annonser du besøker. Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

Teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling
Gjennom tjenerlogger og andre verktøy registrerer vi informasjon om enheten og tilkoblingen til våre tjenester, som eksempelvis operativsystem, nettleserversjon, ip-adresser, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler. Denne informasjon kan etter omstendighetene også kobles opp mot din brukerkonto og dine annonser på All Italian Wear AS (SPENA). Informasjonen gjør blant annet at vi kan tilpasse visningen av våre tjenester til den enheten du bruker, i tillegg til at vi kan ivareta sikkerheten på markedsplassen.

 

Informasjon om søk og bruk av tjenestene
Når du utfører et søk på All Italian Wear AS (SPENA), gjennomfører en handel eller bruker tjenestene våre for øvrig, registreres denne aktiviteten automatisk i våre datalogger. Noe informasjon lagres på oppfordring av deg, så som når du lagrer annonser i lister. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre tjenestene våre og for å gi deg innhold som er tilpasset ditt bruksmønster.

 

Informasjon om posisjon
Det kan hende at vi registrerer din geografiske posisjon ut i fra ip-adressen eller andre former for geolokalisering, eksempelvis når du bruker mobiltjenestene våre. Informasjonen kan blant annet brukes til å vise deg relevante annonser i ditt nærområde og til å utarbeide statistikk.

 

Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du besøker våre tjenester bruker vi ulike teknologier for å gjenkjenne deg som bruker. Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler (cookies) for at du skal slippe å logge inn hver gang du besøker All Italian Wear AS (SPENA). Det kan også hende at vi lagrer anonyme identifikatorer lokalt på din enhet, eksempelvis for enheter hvor vi ikke kan benytte informasjonskapsler. Disse identifikatorene fungerer i stor utstrekning på samme vis som informasjonskapslene, men kan være vanskeligere å fjerne. For å unngå at anonyme identifikatorer lagres må du eventuelt deaktivere javascript i nettleseren eller la vær å installere våre applikasjoner fra eksempelvis iTunes sin App-store.

 

Om bruk av personlige data til markedsføringsformål

I tillegg til formålene som nevnt ovenfor, kan vi i en del situasjoner bruke dine data til å gi deg informasjon om produkter og tjenester som du kan ha interesse av. Vi vil eksempelvis kunne tilpasse bannerannonser og annet kommersielt innhold basert på opplysninger som vi har lagret om deg.

 

Hvis du har et aktivt kundeforhold med All Italian Wear AS (SPENA) (eksempelvis en eller flere aktive annonser), vil vi kunne sende deg markedsføring på e-post eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder som tillater individuell kommunikasjon, med mindre du har bedt oss om noe annet gjennom eksempelvis et valg på din brukerprofil. Har du ikke et aktivt kundeforhold med oss, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke.

 

Særlig om måleverktøy, informasjonskapsler og anonyme identifikatorer

I All Italian Wear AS (SPENA) jobber vi kontinuerlig med brukeropplevelsen på våre nettsider. Derfor samler vi forskjellige typer informasjon fra våre brukere, slik at vi til enhver tid kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet. Eksempler på slik informasjon er hvilke sider som besøkes, når på døgnet besøket ble gjort og hvilken nettleser som ble brukt.

Vi benytter informasjonskapsler for å gjøre det lettere å bruke våre nettsider og personalisere visse deler av innholdet. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres i din nettleser. Informasjonskapslene gjør at vi kan gjenkjenne deg som bruker, og kan blant annet inneholde brukerinnstillinger og annen informasjon, eksempelvis hvilken type innhold og hvilke annonser som du har sett på våre nettsider. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre brukere har surfet på og anvendt våre nettsider, hvilken nettleser de har brukt, hvilke annonser de har sett og hvordan de har surfet mellom de ulike nettstedene som All Italian Wear AS (SPENA) har et samarbeid med.

Iblant brukes også informasjonskapsler fra tredjeparter for å gjøre markedsundersøkelser og trafikkmålinger, forenkle annonsehåndteringen og for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet.

 

Vi kan også bruke nettbøyer/pikseletikketter for å forenkle bannerannonsering på våre nettsider. Disse filene kommer fra vårt annonsenettverk og vår trafikkleverandør, og sporer aktiviteten på ulike nettsteder. Filene gjør at annonsesystemet kjenner igjen informasjonskapsler eller anonyme identifikatorer på din enhet for å kunne forstå hvilke annonser som skal vises eller hvilke annonser som har vært vist i nettleseren.


Statistikk om brukere og trafikk/trafikkleverandører anvendes i såkalt i aggregert form. Det vil si at statistikken i utgangspunktet ikke inneholder noen form for informasjon som kan knyttes direkte til enkeltpersoner. IP-adresser kan likevel i enkelte tilfeller benyttes til å lage statistikk basert på geografiske kriterier.

IP-adresser knyttet til spesifikke brukerkontoer lagres ellers kun i de tilfeller du selv aktivt utfører en bestilling eller en endring av en av våre tjenester, for eksempel, for eksempel ved opprettelse av annonser. Denne informasjonen kan kun utleveres til tredjeparter i samsvar med personopplysningsloven § 8, herunder til politiet og offentlige myndigheter.

All Italian Wear AS (SPENA) kan ved enkelte anledninger også bruke tredjepartstjenester som gjør detaljerte analyser av dine bruksmønstre. Ut fra et vilkårlig og svært begrenset utvalg av brukere kan slike tredjepartstjenester eksempelvis gjøre opptak av musebevegelser, museklikk, sidescrolling og utfylling av tekstfelt på våre sider. Tekst som navn, passord, e-post, adresse og lignende informasjon som kan knytte opptak til enkeltpersoner, blir ikke lagret eller vist i klartekst.

 

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

1. Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner.

2. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

3. Du kan laste ned en blank informasjonskapsel ("opt-out cookie"), slik at informasjonskapsler fra vår samarbeidspartner Audience Science ikke lagres. Klikk på denne lenken for å få instruksjoner om hvordan du går frem: http://www.audiencescience.com/node/16.

4. For å unngå at såkalte anonyme identifikatorer blir lagret, må du deaktivere javascript i nettleseren din. Javascript er imidlertid nødvendig for at mange grunnleggende funksjoner på nettsidene skal fungere. I tillegg brukes anonyme identifikatorer i våre app’er som lastes ned via eksempelvis iTunes App-store eller Google marketplace. Den eneste måten å unngå anonyme identifikatorer her er å la vær å installere slike app’er.
 

Om du sletter dine informasjonskapsler forsvinner også den blanke informasjonskapsler og du må laste den ned på nytt. Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på http://www.allaboutcookies.org. Du har muligheten til å slette deg som bruker når du måtte ønske det. For å avklare tvister og lovbrudd, forbeholder All Italian Wear AS (SPENA) seg likevel retten til å lagre brukerinformasjon i opptil 5 år, og vil kunne videresende informasjon om bruker/annonse til politiet eller andre offentlige myndigheter, jf. personopplysningsloven § 8. Som annonsør samtykker du også til at All Italian Wear AS (SPENA) kan videresende annonser til tredjeparter etter personopplysningsloven § 8 bokstav f. Noe informasjon lagres også som følge av regnskapsmessige regler uten at disse kan bes slettes.